Hoverboard-ul, un gadget la moda în 2019

586
Distribuiri
3.3k
Vizite

Vezi si

Tehnologia a ajuns in acesti ani ca sa ne schimbe radical viata si, daca o sa intrati din curiozitate pe site-ul https://monkeyboard.ro/ o sa descoperiti mai multe tipuri de mijloace de locomotie despre care in urma cu doar vreo cateva decenii nu puteam ca sa citim decat prin nuvelele SF.
Cel mai grozav este ca inventiile si inovatiile navalesc peste noi cu asa o mare putere incat multe dintre ele deja s-au democratizat, incat sunt acum la indemana tuturor, indiferent de categoria sociala a persoanelor ce se bucura de beneficiile lor. Preturile, la asemenea produse ce includ know-how de ultima ora, coboara si ele vertiginos, de aceea aproape oricine si le poate permite, spre a fi in ritm cu schimbarile moderne. Timpul se grabeste, iar noi odata cu el.
Daca ar fi ca sa ne referim doar la hoverboard-uri, acele placi minunate pe care tinerii le adora, fie ei copilasi de cativa anisori, adolescenti sau studenti, ele au ajuns sa fie un must have in 2017, inclusiv in Romania. Mai ieftine sau mai scumpe, in culori pestrite, explozive, ori in nuante pastelate, cu diverse simboluri grafice pe suprafata lor, aceste placi pe roti sunt, precum probabil ati observat si singuri, din ce in ce mai populare si in tara noastra.
Avantajele unui hoverboard
Cand ne decidem ca sa achizitionam un asemenea gadget pe roti trebuie ca sa ne clarificam scopul in care il vom utiliza cu prioritate. Daca initial hoverboard-ul, acest gadget cool, parea a fi destinat in principal relaxarii, datorita greutatii lui reduse, modului simplu in care se poate utiliza pentru deplasarea rapida urbana, el a inceput ca sa fie intrebuintat pe scara larga si in campusurile universitare, ba chiar in depozite si fabrici.
Ce-i drept, pe culoarele supermarketurilor nu exista inca angajati pe placi de acest gen, dar cum patinele cu role sunt deja prezente obisnuite, nu excludem si hoverboard-urile o solutie de deplasare in viteza printre culoarele cu rafturi incarcate cu diverse produse alimentare si nealimentare.
Bateriile hoverboard-urilor sunt in principiu bune (chiar daca au mai fost niste probleme in trecut cu unele dintre ele care au luat foc), asa incat pot asigura o autonomie buna. In plus, un hoverboard este relativ mic, compact, ceea ce il face usor de depozitat.
Dezavantajele unui hoverboard
Ca orice gadget, in afara de beneficii, mai poate avea si unele dezavantaje pentru unii cumparatori mai putin avizati. In primul rand, nemultumirile acestora se refera la faptul ca, din nestiinta, si-au achizitionat un model care nu le satisface asteptarile.
Poate bateria are o durata de viata prea scurta si kilometrii ce se pot parcurge cu hoverboard-ul pana la o reincarcare a aceasteia sunt prea putini, poate placa achizitionata are o viteza mai mica decat s-ar fi asteptat utilizatorul ori pe timpul noptii ledurile nu sunt (ce surpriza!) la fel de luminoase precum niste faruri auto. Ca sa nu va amintesc de pret. Cei mai multi clienti nemultumiti considera ca pretul unui hoverboard performant este (inca) prea mare.
Oricum, avantajele evidente ale unui asemenea tip de gadget modern pentru deplasare depaseste cu mult micile neplaceri cauzate de un pret prea piperat ori limitarile de natura tehnica, asa incat daca vrem ca sa ne luam un hoverboard pentru a-l folosi ca mijloc de transport, nu doar pentru simpla recreere, merita ca sa investim intr-o placa foarte buna. Va invit in magazinul online Monkeyboard unde o sa gasiti hoverboard-uri de calitate superioara, la un pret bun.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

RelevantArticole

Urmatorul articol

Recomandari

Articole relevante